maandag 27 februari 2012

familiebezoek

Eind januari kwam mijn zus Annemarie met zwager Herman langs.
Ze logeerden in een mooie boerderij hier 5 minuten vandaan: logeren bij mij is geen optie, want Herman is allergisch voor katten, das dus niet handig met mijn 4 haarballen!
Zondag 22 januari kwamen ze aan, en we zijn direkt lekker gaan eten bij het Häusl im Wald, het gasthof aan ons weggetje. Heerlijk gegeten trouwens!!
Maandag  zijn ze zelf gaan skieen, ik had nog genoeg andere dingen te regelen. 's avonds weer heerlijk eten bij nu een Pizzeria in Mauterndorf. Ze hadden van kennissen die hier ergens in de buurt een leuk huisje hebben diverse etens adresjes meegekregen. Dit was er 1 van. Een leuk tentje, met een beetje bijzondere eigenaar, maar het eten was ook weer zeer OK.
Dinsdag zouden we gaan skieen, maar #s ochtends bleek het weer niet erg mooi. Toen we al besloten hadden om wat anders te gaan doen klaarde het een beetje op, maar ja..We hebben een beetje de buurt bekeken, het huis van die kennissen gevonden en zijn nog even naar Tamsweg gereden, onze "stad". 
's Avonds moesten we helaas weer uit eten , weer Häusl im Wald gekozen.

Woensdag  was het lekker koud, maar mooi weer, prima skiweer dus. We zijn naar de Aineck gegaan, een deel van het Katschberg gebied. Eerst de eigen afdaling, toen naar boven en over de berg ri Katschberg. Daar bleek een koude snijdende wind te staan, dus lekker weer terug naar de Aineck kant en daar maar even blijven skieen. Mooie brede afdalingen, sneeuw perfekt en een zonnetje erbij, wat wil je nog meer? Nog een noodzakelijk tussenstopje gemaakt bij de Kößlbacheralm, lekker in het zonnetje.Het was toch wel wat frisjes en we zijn binnen ook nog even wezen opwarmen, lekker bij de Kachelofen....
's Avonds kwamen Jaco en Floris ook langs en hebben we heerlijk kaasfondue gegeten.
Donderdag moest ik weer werken en zijn zij nog een dagje naar Obertauern geweest.  Vrijdag was het alweer voorbij. Nog een lekker kopje koffie bij mij en toen weer uitzwaaien.
Wat gaat dat toch altijd weer snel, maar het was erg gezellig!

1 opmerking: